Podcast 7 : Paul Ruijgrok Inteco Klimaatplafonds, continu verbeteren en innoveren voor een perfect comfort

14 jan Podcast 7 : Paul Ruijgrok Inteco Klimaatplafonds, continu verbeteren en innoveren voor een perfect comfort

Na een rondleiding door de fabriek te hebben gehad, praat Roy de Bruijn van De Installatie Adviseur onder het genot van een kopje koffie met Paul Ruijgrok. Hij is directeur-eigenaar van Inteco Klimaatplafonds in Boxtel.

Inteco is opgericht in 1996 en is een dochterbedrijf van Van Geel, specialist in metalen design plafonds. Door kennis uit de installatiebranche te halen en deze technieken toe te passen in de metalen plafonds ontstond Inteco, producent en leverancier in klimaatplafonds. Inmiddels heeft Inteco een prominente positie verworven in de markt door de kennis en kunde die er in huis is. Met een eigen Research & Developmentafdeling blijft Inteco zich steeds ontwikkelen en blijft ze expert op dit vakgebied.

Paul gaat in op de diverse soorten van plafonds (AdeRo, OxzeRo en MeandRo) die zij produceren en wat zij eenvoudig, zonder extreme kosten, kunnen doen met verouderde plafonds. Want duurzaam, dat zijn deze plafonds absoluut. Een levensduur van twintig, dertig jaar is meer regel dan uitzondering.

Omdat klimaatplafonds een behaaglijke, bijna niet waarneembare warmte uitstralen wil Paul het liefst praten over comfortplafonds. En dat doet hij dan ook met enthousiasme.

Naast expertise bezit Inteco ook een warm hart: ze heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen in een hoog vaandel staan. Paul vertelt daar één en ander over. Ook gelooft hij heilig in het motto van 2016: kennis delen. Hij is ervan overtuigd dat de techniek, de mens en zijn bedrijf rijker zullen worden door middel van samenwerking en het delen van kennis. En dan denken we niet alleen aan de klinkende munt.

Binnenkort komt er weer een mooi product op de markt, maar Paul denkt juist nu niet aan patenteren. Graag wil hij deze techniek met anderen delen. Dan kunnen we versnellen en groeien, zegt hij.

Wilt u meer ins en outs weten over dit gesprek? Beluister hier het geluidsfragment!

Wil je meer informatie over dit onderwerp neem de contact met ons op.