Kennispartner

26 sep Kennispartner

Kennispartner voor technische installaties

Het aanbod in installatieconcepten en -producten is overweldigend. De Installatie Adviseur helpt u graag uw weg te vinden in deze complexe materie. Onze installatie adviseurs beschikken over een brede kennis van het gehele installatiespectrum. Van riolering tot computernetwerken. Dat stelt ons in staat om voor u te fungeren als een echte kennispartner voor alle denkbare technische installaties.

Samenwerken voor een optimale installatie

Een goede installatie doet precies wat de gebruiker wil. Helaas zien we in de praktijk vaak voorbeelden waarin dit niet het geval is. De gebruiker moet zich maar al te vaak aanpassen aan de technische installatie. En aan de beperkingen die de installatie met zich meebrengt. Om dit te voorkomen beschouwt De Installatie Adviseur de techniek als hulpmiddel, niet als doel. Samen met onze opdrachtgevers focussen onze installatie adviseurs zich op het echte doel: een prettige werk- of woonomgeving. Ons installatie adviesbureau stelt de aanwezige kennis van technische installaties graag aan u beschikbaar. Of u nu een zakelijke investeerder, particulier, installateur of aannemer bent: samen zoeken we naar de meest optimale technische installatie.

Installatie experts voor professioneel installatie advies

Stilstand is achteruitgang. En de kennis van vandaag is morgen alweer verouderd. Juist daarom is het essentieel dat u voor uw technische installatie advies inwint bij een echte installatie expert. De Installatie Adviseur beschikt over experts in uiteenlopende vakgebieden. U kunt bij ons advies inwinnen van een:

 • Gezondheidszorg adviseur
 • Communicatie adviseur
 • Revitalisering vastgoed adviseur
 • Retail adviseur
 • Duurzaamheid adviseur
 • Energiezuinigheid adviseur
 • Legionella adviseur
 • Onderhoud adviseur
 • BIM expert
 • ICT adviseur
 • BREEAM expert

Kwalitatief hoogwaardig installatie advies

Alle adviseurs van De Installatie Adviseur zijn breed geschoold in de installatietechniek. Ons team bestaat uit een mooie mix van jonge en ervaren installatie specialisten. Hiermee staan we garant voor een ruime ervaring en vernieuwende inzichten. Onze installatie adviseurs zijn bovendien stuk voor stuk kundig en perfect op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de installatietechniek. Ons installatie adviesbureau borgt de kwaliteitseisen door volgens de NEN ISO 90001 te werken. De ISO 9000-norm specificeert de vereisten voor een kwaliteitsmanagementsysteem dat de productie van een product, dienst of ontwerp moet ondersteunen. Daarmee is de kwaliteit van ons installatie advies geen toevallige uitkomst. De hoge kwaliteit van onze installatie adviezen is het logische gevolg van onze beheersing van het gehele proces.