Kennis- en werkgebied

22 sep Kennis- en werkgebied

Kennis- en werkgebied van De Installatie Adviseur

De Installatie Adviseur adviseert over gebouwgebonden installaties. De installatie adviezen en installatie ontwerpen van ons installatie adviesbureau omvatten het complete werktuigbouwkundige en elektrotechnische vakgebied. Van de riolering tot aan het computernetwerk.

Installatie advies voor alle denkbare gebouwen

De breedte van ons werkgebied laat zich ook zien door de meest uiteenlopende gebouwen waar wij over adviseren. In onze lange lijst met referentieprojecten komt een grote diversiteit aan gebouwen aan bod. Van woongebouwen tot gevangenissen, van zwembaden tot fabrieken en van ziekenhuizen tot voetbalstadions. Onze ervaren en enthousiaste installatie adviseurs kunnen voor al deze gebouwen adviseren over de technische installatie. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of de revitalisering van installaties in gebouwgebonden omgevingen.

Installatie advies in heel Nederland

Vanuit de vestiging in Utrecht en via onze diverse operationele samenwerkingen werken onze installatie adviseurs aan tal van grote en kleine projecten op het gebied van installatie advies, verspreid over heel Nederland.