Podcast 4 : Jongensdroom komt uit van duurzame ondernemer Iwan Göbel

25 dec Podcast 4 : Jongensdroom komt uit van duurzame ondernemer Iwan Göbel

Duurzaam ondernemer Iwan Göbel praat ons bij over zijn visie op duurzaamheid in de meest brede zin. Het lukt de grondlegger van het automerk Burton altijd om veranderingen écht te realiseren. Hij maakt duurzaamheid tastbaar.

Wat als een jongensdroom begon, is uitgegroeid tot de grootste en duurzaamste sportwagenfabriek van Nederland. Iwan startte als kleine jongen samen met zijn broer Dimitri een bedrijfje in een schuurtje. Ze maakten van een ‘lelijk eendje’ en prachtige en duurzame sportwagen. Nu, jaren later, staat Iwan bekend om zijn vooruitstrevende en innovatie wijze van ondernemen. Hij werd in 2005 zelfs uitgeroepen tot ‘100% beste ondernemer van Nederland’!

Inmiddels denkt hij in duurzaamheid en heeft hij een aantal jaren geleden een boek geschreven met de titel ‘Ecowinst voor woningen’. Ook een tweede boek ligt inmiddels klaar om gedrukt te worden, want ook die technieken en staan niet stil.

Kortom: reden genoeg voor Roy de Bruijn, directeur van De Installatie Adviseur, om in gesprek te gaan met deze gedreven ondernemer.

Taxi een half uur even mee in een mooie Burton Sportwagen en treedt binnen in de wereld van Iwan Göbel.

Wil je meer informatie over dit onderwerp neem de contact met ons op.