Integraal gebouw audit

29 jul Integraal gebouw audit

Hoelang is het geleden dat uw gebouw is opgeleverd? Ongetwijfeld was het gebouw toen modern en voldeed het aan alle technische eisen van dat moment. Maar gebouwen verouderen in de loop van de tijd. De technische voorzieningen gaan achteruit in kwaliteit en prestatie.

Na verloop van tijd verlopen de optimale instellingen en verbruikt het gebouw meer energie dan nodig is. Daarnaast kan het leef- en werkkwaliteit achteruit gaan. Jammer toch?

Energiescan en energieadvies

De Installatie Adviseur heeft een concept ontwikkeld waarmee de energieprestaties van bestaande gebouwen kunnen worden beoordeeld. Daarnaast worden de comfort en gezondheidsaspecten voor de gebruikers in beeld gebracht. De dienst “Integraal gebouw audit” van De Installatie Adviseur is meer dan een energiebesparingsonderzoek of een energiescan.

Energieadvies op maat

Bij integraal gebouw audit wordt bij de gebouwfunctie gericht gekeken naar de mogelijke bespaar en verbeterpunten. Daarnaast wordt specifieker ingegaan op de kwaliteit van het binnenklimaat, bouwfysische eigenschappen en landgebruik. En het is goedkoper dan u denkt. U gaat er immers door besparen!

VRAAG DE GRATIS ENERGIESCAN AAN!

Naam*

E-mailadres*

(*verplicht)