Duurzaam vervangingsonderhoud

11 jul Duurzaam vervangingsonderhoud

Als uw technische installatie of installatie onderdelen toe zijn aan vervanging dan is dat een goed moment om te bekijken of een duurzamer installatie of installatie onderdeel een optie is. De Installatie Adviseur ziet vaak dat installaties of installatie onderdelen vervangen worden door gelijkwaardige elementen. Hierbij vervalt de kans om Duurzaam vervangingsonderhoud toe te passen.

Installatie advies gericht op onderhoud

De Installatie Adviseur brengt de mogelijkheden voor u in kaart door vooraf onderzoek te doen. Daarmee bent u in staat om een betere investeringsbeslissing te nemen als het onderdeel of de onderdelen van uw technische installatie toe zijn aan vervanging. We houden in ons installatie advies rekening met uw meerjaren onderhoudsplanning. Bovendien zorgen uw ambities met het vastgoed voor acceptabele investeringen met een gezonde terugverdientijd. Zo maakt u de beste keuze.

Verdere optimalisatie van uw gebouw

Met duurzaam vervangingsonderhoud bespaart u direct op uw energiekosten. U genereert minder CO2-uitstoot. Uw vastgoed stijgt erdoor in waarde. Zo levert uw investering u meer rendement. Wilt u een bestaand gebouw verder optimaliseren dan kunnen we voor u een Maatwerk installatie advies verzorgen eventueel onderbouwd met een Duurzaam Meerjaren Onderhoudsplan met daarin een Conditiemeting volgens de NEN 2767.

Neem contact met ons op voor uw mogelijkheden.