De Installatie Adviseur

28 sep De Installatie Adviseur

De Installatie Adviseur; advies en ingenieursbureau

Advies en ingenieursbureau De Installatie Adviseur onderzoekt, adviseert en ontwerpt. We adviseren over en verlenen diverse diensten op het gebied van gebouw- en terrein gebonden technische installaties.

Installatie adviesbureau uit Utrecht

De Installatie Adviseur is gevestigd in Utrecht en wordt geleid door directeur en eigenaar ing. R.J. de Bruijn. Vanuit ons centraal gelegen kantoor fungeren we als echte kennispartner voor onze klanten. Onze installatie adviseurs beschikken over een brede en diepe kennis van het gehele installatiespectrum. We zijn er trots op dat we een onafhankelijke positie hebben en dat we onszelf dus een onafhankelijk installatie adviesbureau mogen noemen. We vinden dit zelfs zo belangrijk dat we hier een belangrijk speerpunt van hebben gemaakt in onze missie.

Strategische partner

De Installatie Adviseur is al geruime tijd zelfstandig actief op het gebied van advisering over technische installaties. Om onze klanten nog beter te kunnen adviseren, hebben we verschillende operationele samenwerkingen zodat we landelijke dekking hebben. Tevens beschikken we over een groep experts die we op afroep kunnen inhuren zo behouden wij onze flexibiliteit naar de klant.