Contractanalyse

18 jul Contractanalyse

Onderhoudskosten en de kwaliteit van het onderhoud van uw technische installaties kunnen vaak worden verbeterd. Tijdens de levensduur van een pand – en dus van de aanwezige technische installaties – zien wij regelmatig dat er meerdere installateurs verantwoordelijk zijn en dat installaties zijn aangepast of vervangen. Veelal worden deze contracten echter jaarlijks automatisch verlengd, waardoor u onbewust teveel betaalt.

Besparen op onderhoudskosten

Met een Contractanalyse kunnen wij vlot aangeven wat beter en / of goedkoper kan. De Installatie Adviseur maakt een QuickScan van uw technische installatie en beoordeelt al uw lopende onderhoudscontracten. Met een overzichtelijke managementrapportage brengen wij de besparingen en eventuele overbodige contracten in kaart. Mocht het nodig zijn kunnen wij de onderhoudsdiensten ook opnieuw voor u aanbesteden.

Kwaliteit van onderhoud technische installaties

Bij het uitvoeren van jaarlijks onderhoud of vervanging is de bewaking van de kwaliteit van het uitgevoerde werk van groot belang voor de werking en levensduur van de technische installatie. We kunnen u helpen door een goede beoordeling te maken van de kwaliteit van het werk van uw installateur en leverancier met onze uitvoeringsbegeleiding.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.