Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Specialisme

Klaar voor de toekomst

Onze moderne maatschappij hangt aan elkaar van technische installaties. Werken zonder ICT-installatie of elektrische installatie in een slecht comfort is niet meer denkbaar. Juist daarom is het belangrijk om al in een heel vroeg stadium goed na te denken over de inrichting van uw technische installatie.

Complexe projecten in eenvoud omschrijven

Het aanbod in installatieconcepten en -producten is overweldigend. Wij helpen u op weg met deze complexe materie om tot een optimaal werkende installatie te komen. 

Lage energiekosten

Een duurzame aanpak gaat verder dan het plaatsen van juiste producten. Cruciaal voor de levenduurkosten en het comfort van het gebouw is een doordacht ontwerp waarbij de installatie elkaar niet tegenwerken.

Kennispartner

Al onze adviseurs en ontwerpers zijn breed geschoold, zo hebben we een ervaren team met specialisten. Door onze werkmethode en open cultuur zijn we een vertrouwde kennispartner voor onze opdrachtgevers.

Experts voor professioneel installatie advies

Bij De Installatieadviseur bent u altijd verzekerd van advies op maat. Dat komt doordat onze adviseurs zich hebben gespecialiseerd op verschillende vak- en kennisgebieden. We hebben het hier over onder andere commercialiteit, gezondheidzorg, retail, woningbouw, duurzaamheid, ICT, BIM, BREEAM, legionellabestrijding, onderhoud en bouwfysica. Wilt u meer weten over ons aanbod? 

Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Meerdere opdrachtgevers zijn u al voorgegaan, De Installatieadviseur creëert meerwaarde voor uw vastgoed. Of het nu gaat om klein- en/of grootschakelijk projecten, bestaande- en/of nieuwbouw u bent bij ons in ervaren handen. Projecten worden vanaf tot eerste schets tot aan oplevering door ons begeleid, daarbij worden alle installatietechnische aspecten door ons in beschouwing genomen. Onze taak is de opdrachtgever te ondersteunen zodat u het gebouw krijgt met de installatie die daarbij past, van ontwerp tot de perfecte realisatie.

Dit kunt u van ons verwachten

Door ons werkwijze hebben we al veelvuldig bewezen dat we een enorm toegevoegde waarde brengen. Onze klanten geven aan dat ze onze flexibele houding en het nakomen van gemaakte afspraken erg op prijs stellen.

In het gehele (ver)bouwproces ontzorgen wij u met het ontwerp. Hierin bieden wij duidelijk overzicht in het overweldigende aanbod van producten en oplossingen. Het ontwerp wordt product en merkonafhankelijk aangeboden. Wij laten u zien dat een goed ontwerp geld oplevert, nu en in de toekomst.

Niet iedereen heeft een technische achtergrond, daarom bieden wij al onze rapporten aan in begrijpbare taal. Dit is onderdeel van onze no-nonsense werkwijze. Alle ontwerpen worden afgestemd om de actuele wetten en normen, deze worden zo vertaald dat ze voor iedereen te lezen zijn.

In onze ontwerpen wordt duurzaamheid geintegreerd. Dit doen wij door innovaties en nieuwe producten te verwerken in onze adviezen. Tevens zorgen wij voor een optimale afstemming van investering en levensduurkosten.

Wij bieden kwalitatieve installaties in snelle en flexibele ontwerptrajecten, tegen een marktconforme prijs. Door flexibel en integraal te ontwerpen hanteren wij lagere service- onderhoudskosten.

Laat ons contact met u opnemen

Ontmoet onze klanten