Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Second opinion en onderzoek

Second Opinion en Onderzoek

Voorkom "sluipfouten"

Als installaties niet goed functioneren of ze hebben ontwerp fouten, dan kan de investering negatief uitpakken. Daarom is het belangrijk om vooraf te laten controleren of het ontwerp voldoet aan de gestelde wensen en eisen vanuit de opdrachtgever. Wanneer een installatie is gerealiseerd sluipen er kleine fouten in die lijden tot klachten of niet optimaal gebruik van de installatie. Deze sluipfouten zitten in 80% van de gebouwen.

Overzichtelijke analyses

Met onze expertise in second opinion en onderzoek bent u verzekerd van een onafhankelijk onderzoek welke gepresenteerd wordt in duidelijke management rapportages. U bent verzekerd van een overzichtelijke analyses met een overzicht in risico’s en kosten, tevens krijgt u inzicht in de meest rendabele investering. 

Wilt u meer informatie?

Soms heeft u een aanbieding voor een installatie of voor onderhoud maar u wilt nog getoetst hebben of deze wel juist en compleet is. Krijg ik de meest passende installatie? Is dit het beste voor mijn gebouw? Is de prijsstelling juist? Zijn de leveringsvoorwaarden van de aanbiedende partij wel reëel? Zijn de prestatie eisen juist vastgelegd?

Wij geven een onafhankelijke second opinion op een kort en bondige wijze. Soms komen we tot de conclusie dat alles tip top is. Prima toch! Vaak is dit echter helaas niet het geval. De informatie uit deze second opinion kunt u vervolgens toepassen bij het contracteren van uw installateur of aannemer.

Het komt regelmatig voor dat installateurs ons benaderen om deze second opinion uit te voeren. Zo weten ze dat er een goed product wordt aangeboden. En als dat het geval is houdt dat de concurrentie buiten de deur!

Hogere productiviteit

Vaak kan door een simpele aanpassing en/of uitbreiding een beter klimaatcomfort gerealiseerd worden. Deze verbetering van het klimaatcomfort leidt veelal tot een een hogere productiviteit (2-10%) en een lager ziekteverzuim (1-2%).

Toegevoegde waarde

Onze experts hebben veelvuldig bewezen dat we een toegevoegde waarde zijn door het geven van nieuwe inzichten in het second opinion en onderzoek. Onze klanten geven aan dat ze daardoor andere keuzes maken en het gewenste resultaat alsnog wordt behaald.

Onze adviseurs hebben ruime ervaring de volgende specialisme

Werktuigbouwkundigeinstallaties

Elektrotechnischeinstallaties

Communicatie en beveiligingsystemen

Brandbeveiliging

Sanitaire installaties

Waterinstallaties

Dakgoten en hemelwaterafvoeren

Prijs- en contractvorming

Laat ons contact met u opnemen