Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Elektrotechniek

Kabelbaan

Elektrotechnische Installaties

Elektrotechnische installatie zijn niet meer weg te denken uit de gebouwde omgeving. We worden er zelfs steeds afhankelijker van. Vaak staan we niet stil bij zaken als: goede verlichting, veiligheidssystemen en communicatiesystemen. Deze worden voor vanzelfsprekendheid aangenomen. Daarnaast verbruiken we met zijn allen steeds meer elektra, niet alleen door persoonlijke apparatuur maar ook voor de werktuigbouwkundige installaties.

Elektrotechnische installaties zijn dus zeer belangrijk en moeten zeker niet vergeten worden, ondanks dat na uitvoering de installatie nagenoeg onzichtbaar zijn. Bij De Installatieadviseur zijn wij gespecialiseerd in het totale ontwerp; de elektrotechnische installatie en de werktuigbouwkundige installatie gaan hand-in-hand samen. Van basis tot de meest luxe installaties, De Installatieadviseur stelt duurzaamheid en flexibiliteit voorop. De installaties moeten voor u werken.

Wilt u meer informatie?

Bel met één van onze specialisten en stel uw vragen zodat we kunnen kijken hoe we samen uw ideale installatie kunnen vormgeven

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met de volgende installaties

Zwakstroominstallaties

Verlichtinginstallaties

Vlucht- en noodverlichtinginstallaties

Laagspannings en noodstroom installaties

Energievoorzieningen

Aarding en bliksem installaties

Schakelmateriaal, kabelgoten en wandgoten

Sensor technologie

Laat ons contact met u opnemen