Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Werktuigbouwkunde

Luchtkanalen

Werktuigbouwkunde

Wat is een gebouw zonder werktuigbouwkundige installaties? Werktuigbouwkundige installaties zijn de vitale organen van een gebouw. Door maatwerk toe te passen wordt een comfortabele omgeving gecreëerd waarin u als gebruiker rendeert.  

Wat voor soort gebouw u ook wenst: een kantoor, onderwijsinstelling of een theater? Bij ons bent u in goede handen voor een installatieconcept wat bij u, uw wensen en gebouw past.

Onze specialisten ontwerpen conform uw (duurzaamheids)ambities en beschikbare budget. Hierbij wordt de focus gelegd op functionaliteit, toepassing van materialen en uitvoerbaarheid. Tijdens het ontwerpen worden het toekomstig onderhoud en het energieverbruik niet uit het oog verloren. 

Door het toepassen van maatwerkadvies bent u vrij om te kiezen in welke mate van detailniveau er gewerkt wordt. In elke fase van het ontwerp wordt het detailniveau verhoogd om zo tot het ultieme ontwerp te komen.

Wilt u meer informatie?

Bel met één van onze specialisten en stel uw vragen zodat we kunnen kijken hoe we samen uw ideale installatie kunnen vormgeven

Onze adviseurs hebben ruime ervaring met de volgende installaties

Verwarminginstallaties

Luchtbehandelinginstallaties

Koelinstallaties

Binnen- en buitenriolering

Sanitaire installaties

Waterinstallaties

Dakgoten en hemelwaterafvoeren

Brandbestrijdingsinstallaties

Laat ons contact met u opnemen