Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Over ons

In 2009 zijn we De Installatieadviseur gestart: een eigen, onafhankelijk adviesbureau voor technische installaties. Vanaf dag één is ons uitgangspunt: we doen het anders dan onze collega-adviseurs. In plaats van vasthouden aan traditionele methodes en oplossingen, geloven wij in het creëren van meerwaarde voor onze klanten door juist buiten de gebaande paden te treden, door creatief en innovatief te denken en gebruik te durven maken van nieuwe inzichten-, en producten. Hierdoor ontstaan niet alleen verrassende adviezen en oplossingen, maar ook betere. Beter voor installaties, beter voor gebouwen en vastgoed en dus ook beter voor onze opdrachtgevers.

Want door hun bril kijken we vooral naar ons werk. Opdrachtgevers willen installaties die langdurig optimaal presteren tegen zo laag mogelijke kosten. Vanzelfsprekend stelt dit eisen ten aanzien van ontwerp, beheer en uitvoering. Voor ons zijn deze drie fases dan ook onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze adviezen en oplossingen slaan altijd terug op het totale – integrale – plaatje.

Ook onderscheiden we ons van anderen door onze werkwijze. Wij houden niet van een tijdrovende overlegstructuur, met notulen en bijlagen. Geef ons maar een heldere afspraken- en actielijst met deadlines. En hebben we een afspraak met u, dan staan we door onze regionale kantoren in no-time bij u voor de deur. Omdat u dat wilt.

Waarom voor De Installatieadviseur kiezen

Ervaren team

We maken al meer dan 10 jaar mooie en duurzame projecten door heel Nederland

Persoonlijk contact

Van begin tot eind van uw project één contactpersoon die het ontwerp maakt op basis van uw behoefte en wensen

Specialisten in het vak

We bestaan uit een divers team waarbij elk teamlid zijn eigen specialiteit heeft

Altijd up-to-date

Als onafhankelijk adviseur blijven wij door zowel interne als externe training altijd op de hoogte van de laatste technieken

Maak kennis met uw contactpersoon

Benieuwd wie u aan de telefoon krijgt voor uw project? Ontmoet een deel van ons team en neem contact met ze op om te kijken wat ze voor u kun betekenen. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke benadering voor een langdurige relatie zorgt.

Pascal Wagner

Pascal

Elektrotechnisch Adviseur
locatie Haarlem

Martijn Krul

Martijn

Senior Werktuigbouwkundig Adviseur
locatie Haarlem

Marck Kolen

Marck

Werktuigbouwkundig Adviseur
locatie Gilze-Rijen

Ricardo van Meerten

Ricardo

Werktuigbouwkundig Adviseur
locatie Zoetermeer

Roy de Bruijn

Roy

Eigenaar
Werktuigbouwkundig Adviseur
locatie Zeist

Emanuel Kanters

Emanuel

Werktuigbouwkundig Adviseur
locatie Weert

Laat ons contact met u opnemen