Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Pascal

In de 30 jaar als adviseur/ontwerper van elektrotechnische installaties, zijn bijna alle sectoren de revue gepasseerd.
Van Theaters, kantoren, retail, industrie, onderwijs, gezondheidszorg tot en met justitiële inrichtingen. Elk project met hun eigen aanvullende specifieke installatie soorten, verrijkte mijn kennis en wordt meegenomen naar een volgend project. Een oplossing voor een uitdaging, is soms eenvoudiger dan men denkt, als je maar ook kijkt in de keuken van andere systemen.

Hechte samenwerking van een team, waar gebruik wordt gemaakt van elkaars expertise en waar we elkaar ondersteunen in de wat mindere, vormen dan ook een basis van mijn bijzonder mooi en veelzijdig vak, waardoor met tevredenheid het uiterste gehaald kan worden uit elk project.

 

Buiten de werkzaamheden voor de installatieadviseur geef ik al 8 jaar met veel liefde en overgave technieklessen op verschillende scholen in de Zaanstreek. Het werken met jongeren houd je scherp als het gaat om probleem oplossen.  Vaak zijn we een beetje vastgeroest met het bedenken van alternatieven en grijpen maar al te snel naar het bekende. 

Jongeren hebben nog geen referentiekader en zijn hierdoor vrij van vaste patronen en komen hierdoor tot de meest creatieve ideeën voor het oplossen van een probleemstelling, iets wat ik maar al te graag meeneem in mijn dagelijks werkzaamheden.

Expertise

Projectbegeleiding van opstart tot oplevering
Projectspecifieke oplossingen
Intelligente en gebruiksvriendelijke installaties ontwerpen
AutoCad

Neem contact op met Pascal

Laat Pascal contact met u opnemen