Onafhankelijk en creatief advies voor uw vastgoed

Duurzaam beheer en onderhoud

Grip op de kosten

Installaties en onderhoud zijn kostbare zaken. Zeker wanneer je geen of verkeerd onderhoud uitvoert kunnen de kosten onverwacht hoog zijn en kan het rendement op een investering teruglopen. Het hebben en actueel houden van een (duurzaam) meerjarenonderhoudsplan geeft grip op de kosten en bespaart veel geld.

Flexibel in de toekomst

Als uw technische installatie- of installatie-onderdelen toe zijn aan vervanging, is dat een goed moment om te kijken wat de plannen in de toekomst zijn. Zo kunnen er voorbereidingen worden getroffen om de installatie te verduurzamen of extra functionaliteiten toe te voegen. Uit ervaring blijkt dat installaties vervangen kunnen worden door gelijkwaardige elementen.

Boilers

Wilt u meer informatie?

Bel met één van onze specialisten en stel uw vragen zodat we kunnen kijken hoe we samen uw ideale installatie kunnen vormgeven

Jaarlijks onderhoud

Om de technische installatie op het gewenste prestatieniveau – en dus onderhoudsniveau – te houden is preventief en/of correctief onderhoud noodzakelijk. Omdat onderhoud en vervanging over de gehele levenscyclus net zoveel kost als de nieuwbouw van een technische installatie, is er heel veel te winnen en te verbeteren op jaarlijks onderhoud.

80% van de installaties draait niet optimaal

Gebouwen worden steeds complexer, wat zorgt dat er hogere energiekosten zijn dan noodzakelijk. Na verloop van tijd veranderen de optimale instellingen. Dit kan je voorkomen door de energiestromen in het gebouw beheersysteem te monitoren. Bij 80 % van de gebouwen is een renderende verbetering te behalen. Tevens wordt het leef- en werkklimaat verbeterd, wat zorgt voor een hogere productiviteit en minder ziekteverzuim.

Laat ons contact met u opnemen